Orkar inte skriva nåt.

Bilder får tala. Är trött och ligger redan i bingen. Fin dag förutom att Olle snubbla med tandborsten i mun. Minus på det.

Måndag igen ja.

Har velat göra ett inlägg här hela dagen, men haft lite annat. Egentligen har vi bara varit hemma, men Olle ville bada en stund på förmiddagen. Sen åts det tidig lunch , för frukost åts tidigt. Sen tog det 30 min för Olle att somna för middagsvilan, tur att Ida valde att sova gott då oxå så det blev lugnt.

Idag har jag suttit framför datorn lite för att hitta lite inspiration för Kusin Carolinas present inför lördag! Nu klockan 19.00 bestämde vi oss, hoppas hon blir glad. Inte lätt att köpa till någon i den åldern, ett barn eller bebis blir ju glad för vad som, synd om Carro skulle få nåt hon tycker är fult!

Helgen bara rassla förbi tyvärr , som vanligt. På lördagen va vi ute och åkte pulka en del, jag sov 1 timme på förmiddagen, vi åt gott och köpte lite godis. Igår hade vi hela släkten här nästan . Inte ens halva men både farmor, farfar, gamla farmor, mormor och morfar. Fast de avlöste varann så de va inte här så länge samtidigt.
Åt lax och gjorde egen aioli som jag tyvärr mådde dåligt av sen på kvällen.


Imon bär det av till Tidaholm , bebis träff. Nästan som att gå tillbaka i tiden till 2009 och Olle- Ebba- Melker va små. Nu har de fått småsyskon! ;)

Trött nu, hoppas Ida vill ha lite käk snart efter vila så hon kan somna för natten!!!
Peace and love!

Halvkilot. Igen.

Många bäckar små eller vad säger man. I och med att det inte varit så strikt i veckan med tårta och ett större lass fika , så är jag nöjd ändå. Eller inte nöjd men inte heller ledsen om man säger så då. 2 kilo ner sen någon månad, så mkt som jag väger borde det varit mer, men utan promenad varje dag så kan man inte säga så mkt. Denna veckan har jag gått kanske 3 dagar bara 1,5 timme totalt , men det blir ju inte värsta powerwalken med vagnen i detta väglag. Höll på att halka förra helgen och dra med vagnen nästan ner i fallet men rätta upp mig som tur är... Ida har käkat några gånger inatt och valde att " stiga upp" klockan halv 6...not so nice men vad göra. Björn sover gott än, det ska han få göra. Olle är uppe. Han berättade att han lagt en bajskorv igår kväll när jag sov, och han va så stolt. Jag lade mig typ 19 igår så jag är inte såå trött. Hemskt skönt. Så får man göra ibland. Trots att olle sov 3,5 timme igår och gick upp halv 4, så somna han 21 ca. Idag blir en fin dag, det tror vi! massa kramar. !!! ps kaffe är gott !

Dessa Kinder

Fredag och Trötta

åh. jag skrev ett jättelångt och fint inlägg för 1 timme sen, så försvann det bara. blir man sur då? ja!!! hopp, fredag idag, började la sådär om man säger så. Klockan 5 väcker Olle hela familjen med ett avgrunds-skrik!!! Han har haft en mardröm och flyr i panik bort från sängen, där han tror att det ligger .....ormar..... stackars pojk! lilla vännen ville inte alls lägga sig igen, och det kan man ju förstå. Så klockan 5, hej och hå upp och hoppa alles. Och stackars B som trodde han skulle få sovmorgon. Inte då. Vi har haft mormor här i 2 dagar från ons-tors. Bästa mormor!!! Jättemysigt har vi haft, och vi har firat hennes födelsedag. Olle kan numer ( utan min vetskap) hela " ja må hon leva". Jag blev så stolt! Tårtan var givetvis köpt på Mekka i TIdaholm, dom gör ju utan tvekan de godaste tårtorna ever!!! Vi fikade där när vi hämtade tårtan, till Olles ( och min ) stora förtjusning. Där träffa vi även Farfars bror Hasse . Olle blev mkt förnärmad och blyg men det va ändå lite spännande att Farfar hade en storebror...;) Olle har sovit i nu 3 timmar, måste väcka han. Men ville inte väcka efter 1 timme bara, då han vakna 5. Jag hade oxå velat sova 3 timmar kan jag säga. Måste köpa en ögoncreme i helgen, jag vet inte om det är sömnbrist eller torrhet i luften som gjort att den tunna huden kring ögonen har blivit typ röd. och stramar. och är fnasig. inte så värst med andra ord men när ska man hinna handla ögoncreme förutom på helgen? Skulle även kunna tänka mig att kanske köpa hem lite nya blommor. För övrigt finns det gott om semlor i butik nu har jag sett. Hur lätt är det att banta egentligen. Verkligen hatar det. Men måste försöka kämpa vidare! Skulle velat på mig en promenad sen när Björn kommit hem. Verkligen. Men kan jag gå ut och se ut sån här när jag är så trött. Prioriterar jag att lägga mig en stund? Det återstår att se. Ikväll är det På spåret, hoppas jag orkar va uppe lite. Annars har vi aboslut inget planerat i helgen! känns alltid lika skönt att inte va uppbokad. Veckan har för övrigt varit mkt osocial, förutom dagarna med mormor då. Lite tråkigt men veckan har gått så fort. Nästa vecka hoppas jag få till en date med Bästa Michaela och Goa Nathalie!! Och våra små bebisar. Men det skiljer ju en del. Ida- Malte 6 veckor Ida- Greta 13 veckor .... Vet att Malte är lång!!! Är han lik Melker nu? Greta har jag ju lite mer. Dessutom är hon ju så söt på bloggen varje dag! Tror även Olle saknar sin Ebba lite, förra helgen blev kaffet inställt då E va lite dålig. Vi måste ses snart!!! Annars va det längesen vi va hos Jessica och Anders...! Undrar om de har kaffe hos sig i helgen? I och med att vi åt tidig lunch idag så är jag vrålhungrig redan!!! Kyckling ska det bli, men vad? typ lite wok grönsaker och lite bea? vill önska er alla en härlig fortsatt fredagseftermiddag- och kväll. Skänker min syster en extra tanke som igår flyttade till Stockholm. Känns som att hon kan bli kvar där faktiskt. Och inte mig emot, då kan vi åka dit lite då och då!

Funkar det nu ?

Att kommentera alltså?

Me and I

Så här fina bodys och klänning har vi budat hem från en sida! Älskar färgerna och tyget !

Potpurri av bilder

Testing

Går ej att kommentera - måste bara prova en sak! Återkommer ...

Trots och present !!!

Hello !
Ida sover och kollar Pippi ! Jag drack precis en kopp kaffe som tyvärr redan hunnit bli lite kallt- då Ida va hungrig nu nu nu typ...;)

I morse va det lite kalabalik här, som det är rätt ofta här nu . Ang påklädning, och att åka till dagis. Jag har blivit väldigt trött på att våran lille grabb ska bestämma detta alla gånger han inte " vill " . Det är nämligen inte dagis i sig han inte gillar ( tror jag) , utan det är grejen att klä på sig, gå ut och göra sig besvär som är jobbigt för Olle! Han ville inte ha ren blöja i morse och där började allt.... Men skit samma för det är 2- års trots. Jag googla och det stämde precis in allting på Olle! Så det är bara markera, bestäm och va hård som gäller! Avviker vi så är det på våra villkor!! Som sagt- igår hade vi oxå en dispyt ang om utgång och pulka åkning.... Han fullkomligt älskar pulkan, och när vi till slut kom ut ville han aldrig gå in!
Men va vi bråka innan. Och det är jobbigt!! Men emellan tillsägelser och lite bråk är han världens goaste och härligaste kille! Världens bästa typ! ;)

Vi gick ner till stan idag jag och Ida, vi hittade en present till mormor!!! Och en present till oss oxå för den delen. Mormor kommer imon och har fyllt år!! Imon kan vi avslöja vad vi köpte! ( bara nåt litet)

Så det blir härlig tårta imon oxå, ändå från Tidaholm !! Mmmm. Smarrigt !
Ikväll blir det kyckling med bacon och grädde, ännu mera smarrigt !
Idag kommer nog några av Idas nya kläder som jag köpt!!! Weii. Hon växer så det knakar, 74 i storlek och det känns sjukt!

Grattis till Sanna som fick en Amanda i förrgår!!!!!

Jag älskar mig själv !

Igen

Detta är nostalgi !!!

Barndoms- schampoo

Bild nr 1 - hitta dessa på ÖB i lördags, de luktar Jättegott , och påminner mig om min barndom. Vet att det fanns turkosa och rosa oxå !! 12,50 kr st kostade de så det är säkert rena giftet för kroppen....!

De andra bilderna visar bara en liten del av den mysiga helgen!

Vardag igen

Lite skönt men tråkigt ändå på nåt vis. Kaffet är färdigt jag måste få i mig lite snarast. Det känns att man fått sovmorgon i helgen- tack älskling ! Typ sovit till halv 9.
Ida har ju vaknat tiiiidigt på helg morgonen lör och sön för att sen somna om som tur är men ändå. Halv 5 och 3 liksom... jag tycker det är svårt att bli normal efter att gått upp då.

Idag är det måndag och det blir säkert lite ute lek i snön senare! På med kläder och ut med pulkan .
Helgen va bra på många sätt. Lugn och harmonisk. Måste ringa min chef idag och smälla bomben om att jag sökt nytt arbete ...;)

Hungrig nu- frukost!!! Veckan bjuder förhoppningsvis på mormor- visit och på torsdag gör vi ett nytt försök för ett återbesök på MVC !

Kram

***

Skulle jag passa i lugg ? Ska ändå till frisören denna månaden så jag funderar på att drastiskt klippa mig en snygg lugg ! ? ?

Ett halvkilo.

Fy tusan va missnöjd jag är över min vikt nedgång. Har " bara " 5 kg kvar tills jag väger som innan graviditet men kroppen reagerar inte så som jag vill. Har helt uteslutit bröd, mjöl, pasta potatis fika läsk allt sånt men ändå blir det inte mer. Ja , många bäckar små och man får väl vara glad åt det lilla.
Lagt lchf åt sidan och vill mer tänka GI som sagt och verkligen försöka komma in i sunda vanor! Och jag har lyckats för mig själv men inte på vågen.... ;)

Idag ska vi sätta upp foton ! Ja!!!! Vi har längtat efter detta, det kommer bli sååå fint !!!
Puss på er!

Fredag!

En härlig dag! En fin dag.
Typ som lördag fast inte. Vi har ju hela helgen framför oss egentligen ! Natten va bra, Ida valde att vakna 4 och va pigg. J$£¥#À unge rent ut sagt! Hur kan en 4- månaders inte behöva sova mer nattetid ? ;(

Mamma har shoppat till Olle idag på Jysk! 1 st Saco säck à la Cars. ( rea) 1 st lampa à la Cars. ( rea )
1 st Nicke Nyfiken bäddset ( rea ). 1 st Rorri bäddset.,( rea )
ni förstår att jag aldrig kan fynda om det inte är rea ...? Hi hi.

Olle hoppade över sin vila idag , han gör det ibland nu. Det resulterade i att han åt kvällsmat kl 18, somna 19. Jätteskönt. För alla. Ida krånglar lite. Somnar- vaknar- vaggas- äter- somnar. Typ så. Men vad kan man begära av en liten bebis som inte knappt vet vad den vill själv !?

Imon ska vi ( läs Björn ) städa bilen , invändigt åtminstone. Sen ska vi byta plats på barnens stolar i bilen , lättare att ha bebis fram !
Idag har vi ätit gott- lunchen bestod av Chorizo med blomkål. Middagen fick bli lax med ruccolasallad och varm brie ost ! Mm. Lite aioli hade vi oxå men Brien va så fet i sig så det räckte.
Ha en bra kväll alla!
// c

Syster

Saknar henne så nu och det insåg jag när jag såg den här bilden !!!

Helg!

Såklart bara torsdag men det är typ helg, för oss! För pappa har lyxat till våran fredag med att ta SEMESTER!
Mamma glad !

Projekt lilla minsta fisen sova i egen säng har startat idag , vi får se om det tar slut idag oxå kanske ? Vad kan vara skönare än en egen säng , en gosig fäll och sina snuttar ? Jo mammas fejs på morgonen att kunna riva på ! Eller håret för den delen - det dras ju en del...

Igår va det en fin dag- jag och Lill fisan åkte på en liten resa till Karin i Slutarp. Resan gick ganska bra- Ida är som Olle va i den åldern. Vill EJ sitta fast i bil stolen om hon inte är jättetrött. Är hon pigg, precis har sovit typ , då är det Inge skoj att ge sig iväg... Ibland kan man ju reglera att hon inte sover innan man åker någonstans- men ibland funkar inte det alls- att tex hålla henne vaken. En mkt bestämd ung dam. Men nu kom jag ifrån det faktum att vi hälsa på Karin och Jesper 4 år!! Han va så redig och söt, lång va han oxå. Kändes som det skiljde ett huvud på han och Olle, men det kanske bara var mitt seende som spöka. Sanna från Vartofta var oxå där, dom va söta i sina tjocka magar båda två ! Inte långt kvar för de heller! Nu väntar vi på 4 bebisar här i jan- feb ! Kaffe och det fick bli en synd igår i form av god kaka. Mmm!

Idag har vi varit på BVC - Olle ville va hemma så det blev ytterligare en mys- torsdag ! Ida blev vägd och mätt, hon väger 7960 gram nu- och är 63,5 cm. Väldigt stor tycker jag, hon har hoppat upp 2 kurvor sen hon föddes . Med längd och huvudmått håller hon kurvan bra. Inte så mycket att gå på de där kurvorna, de planar ju ut vikten sen när de börjar äta mer mat vid 6-7-8 månader.

Imorse gjorde jag en gröt enligt lchf, självklart smaka den ägg för det ca ju ägg i den som i allt annat. Sådär smaka den. Sen gjorde jag bröd enligt lchf de va jätte snuskiga!!!! Smaka oxå ägg, jag är så jävla trött på ägg nu va! Ska skita i att äta som lchf, och köra mer GI, det är ju lite mer humant. Fan jag ladda ner lchf- appen. Du får ju fan inte käka nåt ! Inga frukt eller bär. Inte tugga tuggummi. Inte det inte det. Du får bara äta ägg. Och kyckling och kött och fisk. Och broccoli. Och bacon . Inget annat. Imon är det jag som njuter av typ mannagryns gröt eller havre. Skit samma. Den här dieten vet jag inte passar kanske inte mig! ? Gillar inte att ha grädde i kaffet , och inte heller att bara äta denna feta mat. Lite ont i magen oxå för den delen! Mer sunt förnuft gäller numer! ;). Wish me luck. Ska fortfarande inte äta pasta- vitt bröd-potatis mm men jag tänker inte vara så frenetisk!!!

Bebis sover i sin säng- pojken sover i sin ! Ska jag våga sova bredvid min man inatt med hans snark ? Tur vi har en extra säng!

/// god natt





Sover gott mammas älskling

Mat mat mat

Det måste ha varit det absolut viktigaste inatt för Ida! Hon har ätit heeela tiden, puh !
Tycker inte jag gjort annat än gått upp och startat Micron för att värma flaskan! Och inte nog med det så vaknar tösa vid halv 6 och vill inte sova om. Härligt !! Kan meddela att hon så nöjt sover nu!!! ;)

Igår va vi i Stenstorp hela dagen, jag hade inte planerat att stanna så länge men så blev det! Vi åt mellanmål, middag och drack kaffe. Vi va inne och vi va ute så vi hann med allt. Ida sov så fint, hon sover alltid när vi är borta eller har gäster, hon somnar alltid gott i vagnen ute oxå, hon är en sova-ute- tjej!

En annan sak är att jag ska söka nytt jobb! Jag har bestämt mig att resursen får va färdigt av olika anledningar. Det nya jobbet är i Stenstorp , om jag inte får detta så vet jag att det kommer en ny tjänst ut i maj-juni. Håll tummar !

Idag blir det dagis för lilleman. Hoppas det går bra ! Promenad för mig och Ida , måste posta en overall jag sålt!
Kollar för övrigt på " En unge i minuten" från USA . Tänk att man gått igenom det där tänker jag! Fy farao. Tur att man glömmer fort! Fast jag har ändå bara trevliga minnen från denna sista förlossningen med Ida, det gick väldigt smidigt. Men man minns ju ändå att man hade ont, men inte HUR ont. Och man kan nästan minnas hur det känns när huvudet ska ut, men ändå minns man inte exakt liksom. Konstigt det där.

Ha en fin dag allesammen.

Simply the Best

Grymma skor- första maten och Traktorkörning

Hej hej!
Igår vart det stan på fm- jag och B lyckades hitta varsitt par fina och bra! På rea såklart men de hade kostat tusenlappen innan så vi fynda ändå kan man säga! Jag såg ju sååå snygga skor , stövlar lite höga sådär inne på Nilssons sen , men fasen de kosta 1600 innan rean, 800 efter så egentligen " fynd" , men hade ju redan köpt ett par och man skiter ju inte pengar precis så jag fick nöja mig! Tänk om man kunde ta varje lördag i princip , gå en runda på stan, köpa det som faller en i smaken just den dagen- utan att behöva blinka. Skicka iväg kortet i lilla aparaten , knappa in sin kod utan att behöva bry sig om hur mycket minus det står på kontot dagen efter? Hade livet vart roligare ? Svar ja det tror jag. Men man får ju inte ett " rikare" liv av att spendera rent känslomässigt. Det är bara roligt och det är kul att känna sig snygg i nya kläder. Och det är kul att köpa nytt till hemmet och känna att det är värt det !
Jag hade inte mått dåligt av att vinna på Triss typ, 25 papp extra i månaden i 20 år. Oh nice det hade varit... Åh nu är jag trött och börjar verkligen sväva bort i det blå!

Idag har vi varit hos kusinerna i Huvudshem. Huvudshem ligger ovanför Tidaholm, en lagom resa med bilen!
Olle har kört traktor med Jörgen, han va inte ett dugg ringrostig !

Helgen är typ slut och jag är lika ledsen varje söndag kväll ! I wish helg va även måndag för alla pappor!

Imon bär det av till Stenstorp, på onsdag har vi Slutarp (!!!!) på kalendern och på Torsdag ska vi till BVC för 4- månaders vägning !!! Spännande.
Lilla Ida har i helgen nu börjat med lite smakportioner, vi började med Majs och potatis , nam nam tyckte bebisen !!! Inget åkte ut med flit, och inga konstiga miner !!! Goa tjejen!

Hörs imon ! Peace and love

Första sittningen

Vikt

Åh jag önskar jag kunde texten - jag har en låt i huvudet som ploppar upp nr jag tänker Lördag. Ni vet, - nu är det lördag igen och ....å va störande att jag inte minns texten bara melodin. Natten har varit ok. Tänk va man inte kan veta när man lägger sig vad den kan ge...;)
Jag la mig vrål tidigt igår pga både trötthet och ovisshet om vad natten ville bjuda på. Alltid bra att va lite beredd och kan man ta lite sömn i förebyggande så!
Önskar man kan vila lite idag så jag orkar va uppe ikväll istället!

Idag är tanken ( stan) ( skor på rea) . Jag gick förbi Eurosko i stan igår och det va 50% på alla skor i butiken i princip! Thats nice !
Vägde mig i morse - dryga kilot är borta från förra veckan , hade hoppats på mer. Men som jag är, vill jag ju gärna gått ner 10 kg som igår redan. Inget är gratis. Kämpar vidare i veckan och ser fram emot fransyskan som ligger i kylen !

Kollar nu på dr Phil så här tidigt, vad folk beter sig! Kul att börja dagen med övergrepp där mamman blundat och inte ville störa ordningen i familjen genom att " lägga sig i" . Tänk att kvinnan kan ta mannens parti i det läget....
Nu morgonmys med Olle the best.

God morgon !!

Gott med fredag va? För oss betyder det mycket! Pappa brukar oftast komma iväg hem liiite tidigare än på veckan , idag har han oxå bilen för att kunna va super snabb hem. Sen börjar Goa helgen !

Jag och lilla hjärtat är uppe, stora killen sover än. Gott för han. Vi kollar på lyxhem till salu, det där programmet som är från Danmark! Oh vilka fina hus, men jag verkligen avskyr den manliga mäklaren. Tycker han är sååå dryg och snuskig i sitt sätt bara. En riktig sån där " höjdare" som sitter på sina fina hästar typ. ( nu vakna Olle ) .
Inget är gott nog för den gubben. Tror mitt stora avsky började när han med glimten i gubb ögat sade -" man kan köpa ALLT för pengar, bara det är tillräckligt mycket !".


Idag har jag klätt Ida med en body i storlek 74. Gick det så här fort? Vissa plagg tvättar man mycket så de krymper ! Men ändå. Det står 6 månader på storlek 74 och hon är bara 4 månader, vart ska det här sluta?

Nu är mina föräldrar och lillasyster på Gran Canaria- det låter som att de har det väldigt skönt och jag är väldigt avundsjuk! Många man läser som åker iväg nu i januari.
Idag ska jag lägga in en beställning på kläder för hela familjen på HM. Bara lite annars blir det så jävla dyrt! Men ett par plagg var det gör mycket för garderoben ändå. För sen är det skor till våren osv . Vår ja.... Hoppas den kommer snart!!!

Fick en förfrågan om recept från Frida - jag tror du kan googla på lchf bacongratäng, så hamnar du rätt!
Nästa gång jag gör den ska jag ta i nåt med sting- typ sambal olek , vitlök osv... Lite kryddfattig tyckte jag annars! Men god ! Lycka Till . På lördag meddelar jag vikt nedgång , väger mig varje lördag! Jag är vid gott mod än så länge !!!!

/// Cissi

Onsdag

Vad veckorna går fort- eller hur!!

Idag har jag och Ida lämnat bästa pojken på dagis, sen åkte vi hem , bebis åt mat och mamman vek tvätt , sen gick vi ut till affären , blöjorna va slut !!!! Passade på att köpa en storlek större på båda barnens blöjor, de sitter lite tajt på båda nu tycker vi.

Vi handlade även grejer till kvällens måltid- jag ska göra en köttfärs/ bacon gratäng med squash, champinjoner, chilisås och ost . Lät väl gott?! Måste kolla upp lite mer gällande lchf- mat, inte kul att bara äta ensamma laxar, kotletter eller kycklingfiléer jämt!!!
Jag älskar ju gräddgrytor och gratänger !!!

Fint väder ute- eller snarare underbart!!! Verkligen vår nästan med 5-6 plusgrader! I love it! Men det va fint när snön föll i söndags oxå så jag är lite kluven. Det blir ljusare när snön ligger lite och jag blir glad av det ljusa- men när fåglarna kvittrar och solen skiner , då mår jag som bäst. Jag är verkligen en vår- sommar människa!!!

I måndags hade vi bästa Stenstorps gänget här! En heldag blev det, utan bråk och tjafs från barnen! Ingen sov middag av varken olle eller leo och de små somnade gott den natten !!! Ida sov mellan 1- 16,30 den dagen helt otroligt!

Igår efter vi lämnat storebror på dagis , åkte vi till Igelstorp för att träffa lilla Greta och mamman Nathalie ! Greta är så snäll hon sover alltid när vi ses! Lik mamma, söt som Ebba men ljus i håret ! Ebba och bebis fick lite paket och Greta fick nöjet att ta över lite blöjor som stora Ida vuxit ur. Bra att de kommer till nytta tycker vi!!!

Massa onsdags kramar till er, nu ska det duschas.

Sweetheart

Kvällen blev ....

Skit. Och den är inte slut än.....:(

Lyckat !

Par i barn vi har. Hittills är barnen skrämmande lika. Jag minns inte att Olle var annorlunda än Ida på nåt sätt. Så nu vet vi vad vi har att vänta, hi hi.
Idag har vi åkt pulka, handlat mat, köpt present till syskon-kompisarna Greta och Ebba, varit hos farmor och farfar på fika , sen ätit middag.

Jag hittade en sån fin " outfit " till bebis- Greta att jag ångrar mig nåt så jävulskt att jag inte köpte till Ida oxå. Till och med Björn hävdade att oj va fina...;)

Vi har sen igår börjat med lite nya rutiner gällande Olles nattning, och han är så duktig! Inget gnäll eller ledsen . Det känns bra! Konstigt att Ida inte somnar förrän Olle ligger i sängen och det är tyst....:) dom både trissar upp varann och de stör varann , och då är Ida bara 3,5 månad. Samtidigt pussar de varann såååå gott så varje gång smälter mamma- hjärtat !!!!

Imon kommer Stor Ida på besök med sina pojkar, hoppas det rors iland, vi har skjutit på den här dejten länge nog nu. På tisdag är det på"t igen med dagis osv. Hoppas på att komma iväg med Lill skruttan till Igelstorp då oxå, hem till lilla Greta !
Nä ska man gå en trappa upp med hon den där som ligger på armen !?
Jag har " blogg-tumme"....;)

Datum bestämt nåt sånär till Idas namnkalas! Jippi !!! ( om inga fler tackar nej )

Ses imon , kram från mig!

Idag

Bara slapp, Björn har städat (!) och vi har ätit enligt lchf - dieten . Förstås inte Olle, han har ätit massa carbs , hi hi.

Bilder istället jag vill bara va lite mer.

Borta bra...

Hemma alltid bäst ! Sitter i bilen , efter en 20 minuters snabb vila. Känns som man inte sovit ordentligt sen i måndags. Allt ställs på sin spets när man åker iväg sådär. Man är aldrig själv eller ensam med barnen men det är ändå mitt yttersta ansvar och ingen annan är väl sugen på att mata bebis 2 ggr på natten och ge napp om vartannat . Inte så farligt med nappen ärligt talat så det är väl mest maten. Kanske att mamman oroar sig lite när man åker iväg. Ändå bara till mormor och morfar! Dom är bäst !!

Igår blev en heldag i Kungsbacka! Mycket trevligt att se alla ! Olle lekte och busade och sen åt vi på Mc' donalds allihop. Tåg och buss hem. Båda barnen somna sin em vila liiite väl sent , vilket resulterade i att Olle va uppe till 23 igår och Ida va vaken mitt i natten ! Blä. Tur att pappan- morfar- moster va uppe med hockeyn så hon fick va med dom !

Nu snart hem ljuva hem- sen kan jag tänka mig att stå för tvätten hemma, så kan pojkarna handla !!
Ikväll får bli sista kvällen med fredags mys för min del- sen kör jag igång med LCHF! Ska bli jätte intressant att se vad det ger för resultat! Lite spännande! Väger fortfarande på tok alldeles för mycket! Om jag får välja går jag ner 20 kg men jag nöjer mig med 15. ;)

Något som jag vet är att vi fått en mkt bestämd ung dam till oss! Ida verkligen blir arg på riktigt emellanåt. Kan inte begripa att en sån liten varelse kan skrika så, plus att hon är hemskt medveten om vart hon är och med vem ! På gott och ont. Såklart har morfar varit favoriten denna veckan, skrattar högt åt buset! Olle har blivit besatt på riktigt av madicken - snart detox som gäller!

Nästa vecka hoppas jag på en bra start med dagis osv. Hoppas på att kunna träffa min vän Ida i Stenstorp en sväng- var alldeles för längesen !

God middag i afton och lite läsk och godis på det hoppas på mer vila så jag och älskling kan umgås senare på kvällen. Imon är en ny dag, med nya vanor.

Kram Cissi

Fin dag!

Olika inslag ...;) Ida sov ute 1 timme- Olle fick sin favvo mat blodpudding, bacon och potatisbullar ! Mina gamla fina barndomsvänner kom! Jennie har jag känt i 20 år de andra ca 15 år , och kärleken består! 2 tjocka magar , Gud så spännande!
Jag tror Jennie får en tjej (!) hi hi , men Linda får en pojk gissar jag verkligen på!

Madicken går på hög varv på Trollrunan det är favoriten !

Hoppas natten blir bra- hoppas även att pappi kommer imon istället för fredag ****

Onsdag

En mycket bättre natt än den förra! Olle vakna 7,20 så det får man väl va nöjd över!

Alla sovit gott med undantag för " Emil " , stormen.....!

Igår gick vi promenad- då somna Olle och sov gott i 2 timmar! Efter det käka vi lite och åkte därefter till Buslandet, höjdare !

Spaghetti och köttfärsås på det sen på kvällen så var dagen gjord !
Olle skulle väldigt behövligt behöva tvätta sin snutte filt , tyvärr så har mormors torktumlaren pajat, vilket gör att snutten inte torkar förrän imon typ...;( hoppas den går att laga idag- morfar grejar...;)

Idag kommer Goa tjejerna hit, mina höggravida kära gamlaste vänner! Och Hanna har med sin systerdotter som är lika gammal som Olle så det blir en rolig dag!

På återseende!

På väg !

Hejsan hoppsan ! På väg i bilen nu, jag lät pappa köra är lite seg idag, sovit rätt kass. Ida är lite förkyld och snorig så det täppta i näsan har stört henne inatt. ( så ock mej )

Barnen sussar gott och jag drömmer mig iväg till varmare breddgrader. Mor- far- syster åker till Teneriffa om en vecka... Så jäkla avis på dom. Jag ÄLSKAR utlandet och allt va det innebär! Tyvärr har jag och Björn bara åkt 1 gång under dessa år, det va sommaren 08 när vi var i Turkiet i Juni. Å va det va gott, jag minns det väl.
Man kan ju fortsätta drömma lite till ;)

Well- ha en trevlig måndag vad du än gör !!
Kram !!!

1/1 2012

Hej allesammans !! Hoppas att erat nyår var tillfredställande!
Vi tog det lugnt på förmiddagen - vi shoppade lite på varsitt håll. Det va kul att man hitta ett par plagg som man kände sig någorlunda nöjd i!
Olle sov en långlur, på ca 3 timmar igår så det va fit for fight sen hela kvällen fram till 24 !!!!

Vi fick tyvärr åka ifrån middagen lite tidigare än tänkt då varken Olle eller Ida kunde koppla av ordentligt! Kändes absolut inte schysst att vara kvar " baraför att" . De inre vidare vana vid att åka bort så sena kvällar till människor de inte känner, men man måste samtidigt testa lite och " vänja" litegranna om det går. God mat och trevligt sällskap men fan va trött man är !!!

Idag har vi städat undan julen- fy tusan va gött! Rent och fräscht ! På förmiddagen hälsade vi på Harriet- världens bästa gammlafarmor ! Olle va så nöjd och inget blyg ! Det va första gången vi tog Ida med oss till pappas farmor så det va mysigt ! Ida trivdes hos Harriet minsann !!! Man är inte så duktig på att hälsa på de gamla som man skulle vilja men tiden ska räcka till så mycket !

Imon bär det av till storstan - ska bli kul , och jag vet en pojke som blir nöjd över att hämta Mojsaj på station imon !!!

God Fortsättning !

RSS 2.0