1/1 2012

Hej allesammans !! Hoppas att erat nyår var tillfredställande!
Vi tog det lugnt på förmiddagen - vi shoppade lite på varsitt håll. Det va kul att man hitta ett par plagg som man kände sig någorlunda nöjd i!
Olle sov en långlur, på ca 3 timmar igår så det va fit for fight sen hela kvällen fram till 24 !!!!

Vi fick tyvärr åka ifrån middagen lite tidigare än tänkt då varken Olle eller Ida kunde koppla av ordentligt! Kändes absolut inte schysst att vara kvar " baraför att" . De inre vidare vana vid att åka bort så sena kvällar till människor de inte känner, men man måste samtidigt testa lite och " vänja" litegranna om det går. God mat och trevligt sällskap men fan va trött man är !!!

Idag har vi städat undan julen- fy tusan va gött! Rent och fräscht ! På förmiddagen hälsade vi på Harriet- världens bästa gammlafarmor ! Olle va så nöjd och inget blyg ! Det va första gången vi tog Ida med oss till pappas farmor så det va mysigt ! Ida trivdes hos Harriet minsann !!! Man är inte så duktig på att hälsa på de gamla som man skulle vilja men tiden ska räcka till så mycket !

Imon bär det av till storstan - ska bli kul , och jag vet en pojke som blir nöjd över att hämta Mojsaj på station imon !!!

God Fortsättning !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0