Måndag igen!

Hela tiden måndag och fredag tycker jag! Synd att helgen går så fort!

I lördags gjorde vi inte så jättemycket, jag var hos frisörer . Mamma blev både glad och nöjd som tur var! Hej då blont långt hår, hej kort och brunt hår...;)

Igår va vi en sväng på buslandet - Ille och pappa tog bilen medans mamman och Ida tog en promenad. Det va gött när man kom fram kan man säga det va en bit! Vi åt lunch där, sen blev det fight när vi skulle hem. Efter en kopp kaffe vid 15- gick vi till kvantum- affären och slängde tidningar!!!

Idag har jag vägt mig- minus 0,6 kg så det är ok!!
Snart är jag nere på innan graviditet ! Har ännu inget mål satt precis utan kör mest - 5 kg hela tiden . På 3 veckor med vv har jag gått ner 3,2 eller nåt stod det.
Imon är det intervju- spännande.
Idag har vi redan hunnit med chokladbollar- bak! Det blir tyvärr inte såååå många bollar kvar när vi ätit upp smeten.....;) så det ska va, eller hur?

Ha en bra måndag!!

Maxi- BVC - Tacokväll

Hej alla fredags glada!!!
Vi är hemkomna efter ett BVC- besök hos Christina! Tänk att Olle verkligen gillar att vara där! Idag va det dags för båda barnen att fp en liten kontroll. Ida vägde 8,7 kg och Olle vägde in på 16 kg. 66 cm va bebisen och stora killen va 95,5 cm. Olle kunde svara på alla frågor och han ritade så fint så;) Ida fick de obligatoriska sprutorna, första gick bra , den andra va det värre med!!

Imorse kl 9,15 var vi redan på väg till Maxi för handling. Blöjorna va nästan panikslut! Olle fick en liten vagn och fick ha nästan alla varor där och köra runt, inget krångel eller så! Vi observerade att det va minimalt med bilar på maxi så tidigt, mkt skönt!

När vi kom hem visade Olle vart vi bor!


Pappa ska iväg ikväll- han säger att han ska till badet... Man kan väl inte bada i februari heller?? Hm. Hoppas han kommer hem hel bara så är det lugnt! God mat får han oxå då det ska ätas på O'leareys . Goda köttbitar där;)

Vi har alla förutsättningar till att ha det gott här hemma oxå!!;) imon är det morsans tur att bli ompysslad- LÄNGTAR!!!

Ofrivillig innedag!

Dagens middag- undrar hur den smakar med färsk fisk???

Va vad det jag sa??? ( och feberpojke)

Hoppsan, vad hände här? jo lilla pojken fick spontan-feber sådär på morgonen. Inte så värst. Pajade mina tankar inför dagen som innebar en HÄRLIG LÅNG promenad till maxi och tillbaka, för att köpa billiga blöjor och billigt tvättmedel osv...I denna härliga vår-värme. Nä, det får la räcka med att vädra lite så jag får lukta på vädret idag. ( fan) Angående lilla Bernadotte-bebisen som inte ens heter Bernadotte, föddes ju i morse!!! HÄRLIGT för dom. Jag blev jäkligt rörd av att se Daniel när han framförde nyheten på presskonferensen kl 7. Japp, så mesig och störd är jag!!! Jag sade ju att det skulle bli en prinsessa!! ;) Ska bli kul imorgon när kungen ska meddela hennes namn! Kronprinsessan heter ju själv Victoria Ingrid Alice Desireé. Då går ju många av de namnen bort. Jag tror det blir typ Ingrid Sibylla och 2 namn till. Kanske Lillian? Hoppas inte Silvia, herregud. Gud förbjude!!! Olle ligger bredvid mig i soffan nu och sover och har gjort det sen en timme drygt. Han har feber och fick inte i sig Ipren innan han somna, det var synd.Han behöver få i sig nåt febernedsättande . Ida somna i min famn sen lade jag ner henne i vagnen ute på balkongen så åtminstone nån får god frisk luft idag! det gillas nog av henne får vi hoppas. Hon är ju för rolig den lilla tjejen. Olle sa idag på morgonen när hon låg i sin vagn och tjoade, " hon bara gapar och gapar och gapar. " . hon är inte det minsta missnöjd, men det är så hon gör för att tillkalla lite uppmärksamhet! Hur mår ni när det blir vår? Blir ni gladare eller deppiga? Mitt liv har alltid så länge jag kan minnas- blivit liiiite lite lättare när våren kommer. Inte för att jag har bekymmer på vintern, men jag gillar den inte. Jag ÄLSKAR vår och sommar , det är min tid. Jag minns alltid typ när man var liten fram till gymnasiet, att när våren kom, blev allt ljusare på nåt sätt. Det luktar vår, fåglarna kvittrar och det blir grönt! Dock finns det många som ser våren som nåt jobbigt, typ att det innebär massa måsten osv. Så man är olika. Ikväll blir det den där fisken igen förresten. Halleluja.

Krämig pasta-sås och kunglig bebis?

Åt ikväll en jättegod rätt- igen! Så smidigt med viktväktarnas app, där man kan göra allt som man annars gör via datan. Som recept tex! Jätte käckt och många goda sådana!
Jag har hört ryktes vägen att det är en kunglig bebis på gång!!!?? Det vore ju superspännande. Björn kunde inte bry sig mindre, han tycker kungahuset ska avskaffas. Jag är mer royalist, mest på grund av att det är mysigt med kung och drottning. Om jag får gissa tror jag att det blir en prinsessa dom får!!! ****


På tisdag nästa vecka ska jag på intervju i Stenstorp, spännande va? Lockar rätt mycket att byta jobb faktiskt.
Och äntligen med stort Ä ska jag till frissan. Det kommer kosta en mindre förmögenhet på Trudes, men jag kommer inte iväg annars. Lördag it is, sååå skönt. Då kan man ju snacka verkligen kvalité och egentid. Nice.

Regn och rusk idag- ingen promenix- det va för blåsigt! Hoppas på bättre tur imon! Har tyvärr avbokat min vartofta- visit för imorgon - men jag orkar bara inte. Slö och dum och taskig- hoppas Sanna låter oss komma nästa vecka!
Peace and love!

Gaahh ( frust )

HUR svårt ska det va att få till en klipptid? Det är ju skitsvårt att hitta nån som kan passa dagtid, och det är dagtid som jag kan mest! Man kan heller inte "begära" att någon ska lilla barnet i 3 timmar eller va fan det tar.
Men jag ser ut som en blandning av en ryska som har lite pengar och ett krokbo. För varje dag ogillar jag min frisyr och hårfärg ännu mer!

Ska till falköping imon, jag kanske tar en drop in tid på första bästa och hoppas på ett mirakel!

Har gått ute idag i ca 1 timme, handlat bananer, bebismat och SEMLOR !!!! Nam nam.

Middagen idag blir alltså.... ta ta ta. Soppa och Semla. Jag ser fram emot den!

Fiskrecept !

Varsågoda, nu delar jag med mig!!

Portioner : 4
Förberedeler: 10 min
Tillagning : 30 min



600 gram torsk eller annan vit fisk. ( vi har kört med tråkiga torskblock, det går jättebra )
1 tsk Margarin flytande till formen
2 dl matlagningsgrädde ( här väljer man ju fetthalt själv, jag har haft 7% , blir jättegräddigt )
1 dl Tacosås
2 dl Ost riven ( max 17 % har vi haft)
2 dl Tortilla/Nacho chips gärna med smak typ cheese eller chili

Att servera till -- Ris, Bulgur, Potatis

Lägg fisken i en form, på lite flytande margarin.
Blanda matlagningsgrädde, tacosås och riven ost. Peppra, salta. Krydda som du vill. Överdriv gärna lite med kryddningen, svårt med fisk för det smakar inte så mkt annars.
Häll blandningen över fisken och krossa tortillachipsen över!!!
gratinera i ugnen 225 grader i 30 min . Garnera gärna med lite purjo.
VOILA ! Jättegott!

Minus minus !

Härligt! Ännu en måndag där det stod minus på vågen! 1 kg ner denna vecka,känns otroligt sporrande att fortsätta. Jag är glad. Men trött idag, Ida ville upp kl 5 , hon fick gå upp med pappa. Olle kom in till mig halv 6, jag gick upp 6 när Björn skulle åka. Ida somna om, jag gick upp till Olle, Olle ramlar ur sängen halv 7 och därefter är det upp och hoppa! voine voine.
kort inlägg. kanske mer sen.

Helg- torka

Ibland har man bara ingen lust att blogga , eller tid och vips så har en hel helg gått !
Fredagen blev Tacos, negerbollar , På Spåret. Lördagen blev städ, tvätt , racer åk för killarna , promenad, lördagsgodis och inget melodifestival . Det suger verkligen på allvar !!! Gud har det varit ett enda bra bidrag i år än ? Fy.
Idag har vi shoppat på stan- nya pjamasar till barnen, jeans till pappan, jeans till lillan, skor till lillan, inget till mamman. Har ingen ro att kolla runt, när man vet att Ida fullkomligt HATAR att gå inne i affärer!!

Förresten så köper jag inte nåt mer ännu innan vikten är stabil! Nåt nytt plagg när jag är under 85???

Imon är det vägning och som vanligt så känner man sig tjockare än vanligt dagen innan. Jag är glad över mitt online medlemskap, och just det att man väger sig hemma. Fast jag måste kanske köpa guld stjärnor för det får man på mötena, för varje 3 kg man går ner...! Det ska jag göra.

FÖRSTA tanden är nu uppe oxå i lilla munnen !! Lite vasst oxå så nu får vi passa oss!
Idag har vi varit på kaffe hos Jessica och Anders i stan. Där va Dan och barnen det va ju kul tyckte Olle!! De lekte med Anders gamla smurfar från vad blir det- 70 talet!!! ?
Även har Olle och Björn påbörjat en handling på Maxi ikväll, som fick avslutas utan mat hem då det va panik med magen för den ena killen...
Väl hemma så....;). Vi sa hej då till korven i toan , det va lite knasigt!!! ;) Observera att B åkte tillbaka till affären själv för att fullfölja handlingen- tur!!

Vi lär bli rastlösa imon hemma- vad ska vi hitta på???
Jag försöker även ragga barnvakt till ett frisör besök i veckan! Hur ska detta gå? Är sjukt sugen på art klippa mig kort och göra håret ljust brunt!!!

Just det- vi gjorde ett SKIT gott recept på fisk härom dagen, ska lägga ut receptet imon! Jättegott och jättelätt!
Massa kram och god natt.

Torsdag snart helg!

Torsdag- snart dax att hämta lilla pojken på Dagis! 3 dagar av 3 möjliga denna vecka det är inte dåligt det! Ida börjar bli lite smått trött här. Igår hade vi fint besök av Greta och hennes mamma! Vi kunde till och med äta utan att bli så värst störda! Soppa med efterätt, det ni!! Idag har vi handlat toapapper / hushållspapper och grejer till kvällens middag!! Blir fisk till de vuxna och korv till den lille om han vägrar fisken, vilket är högst troligt!!
Jag köpte även 2 Triss men som vanligt ingen vinst....;( bu!!!

Det va typ extrapris på Alladin askar eller varför inte en paradis? Det hade suttit fint...!! Det va jävligt svårt att motstå! Ser fram emot semle- dagen nästa vecka då är det premiär !!

Vi var även borta på BVC idag- fast inte för en koll på vågen- det stod Greta för, utan vi skulle som lovat lämna ett stödben till Greta och ebbas mamma där! Christina ska vi träffa bästa vecka- tänk då ska till och med pappa med oss dit! olle ska ha sin 2,5 årskontroll och ida sin 5- månaders. Jag skoj vägde henne idag hemma, då stod det 9 kg.... Kan det stämma? Shit. Biff à la Wäring ?

Tack för oss idag!

Utvärdering

Det gick MYCKET BRA inatt, det va som vanligt typ, ingen är nöjdare än mamma och pappa!!! äta 00 ( som jag inte kommer ihåg men en halvtom flaska stod vid sängen), äta 04,30 sen vakna 06,30. Blir kanon om detta följs av resten av veckan!!! Har liksom hunnit somna in, sova, drömmal lite. Inget gnäll och inget uppe o studsa och vagga i famn. Nej Nej. Idag kommer Nathalie och bebisGreta. Det ska bli kul att se hur mkt hon vuxit. Soppa står på lunch och sen en efterätt. Ska bli kul att bjuda tillbaka lite. En annan som ska få en fin finare finast lunch här med gott till kaffet är någon som säkert känner igen sig, när jag skriver att vi alltför ofta ätit god mat ggr flera hos dom. Kaffe, fika och annat när vi bara kommit på blixtvisiter....;) Kanske kan få bjuda ute nån helg? Lite kul att det kommit mer snö. Jag har inte hunnit bli sådär mättad som man va förra året då snön kom i november....Nu detta året kom den ju i januari först, så det är helt ok. Man vet ju att om MAX 1 månad så är snön borta! så vi får njuta så mkt det går , jag njuter av snön genom Olle. Åker lite snow racer osv det va skitkul! Tack Morfar som hitta den i förrådet!!! Nu är klockan kvart över 7, kaffet smakar godare än de andra morgnarna de senaste ;) tack för att ni läser, ni som gör det!

Inga konstigheter

Stackars älsklingen, han tyckte vi kunde gotta oss med varsin semla idag på hjärtan- dagen men det tyckte jag vi kunde hoppa över. Semle dagen är ju nästa vecka först.... Premiär då- jag fattar inte själv hur jag lyckats hålla mig.
Undrar hur mkt sömn man klarar sig utan under en lång period ändå? Vet någon??
Känns som man sovit 1 timme här 1 timme där , sammanlagt 3 timmar typ varje natt en månad nästan... ()


Imon ska det bli intressant att se hur natten varit. Jätte Mycket mat har det blivit, Alvedon ifall det är tänder och hostan som spökar, och sen läggning senare . Klockan är snart 21 skulle va trevligt att få sova till typ 02..


God natt god natt.

Alla hjärtans Dag.

Tröttast i stan idag- igen... Nätterna här är EJ att rekomendera , så om någon frivillig vill ge två stackars föräldrar lite sömn så varsågod! Elände elände!
Somnar- vaknar efter 3 timmar , grinar lite, hostar lite, vill va vaken. Sen somna BARA i mammas vaggande famn, vill ej läggas ner det är farligt!!
Tills slut somna bebisen 03 och sov 3 timmar till. Man kan aldrig få en hel natts sömn och natten är alltid uppdelad. Tro fan att man får eksem runt ögat om de aldrig får stängas och vila....;(
Hoppas lilla pojken vill åka till dagis idag- igår hade vi fajt ute efter en jättehärlig förmiddag i backen!!
Olle ville prompt inte gå in men var så övertrött så han nästan somna på sin snow racer.
Mamma fick ta ida i vagn- snow racer och en skrikande och sparkandes Olle under armen i området. Tur att de flesta jobbar. Det va nån tant med stavar som kollade lite extra på pojken som skrek. Blir folk verkligen förvånade över barn som får utbrott ???


Massa kram så länge/// c

Stora backen!

Även Mamma tyckte det va sköj!!!

Starke Olle

Neråt !!

Än jättenöjd mamma som skriver nu. Gott att det gett resultat! Minus 1,6 kg, bra! Med tanke på att motionen åter igen varit sådär..Både barnen och jag har varit sjuka, så det har blivit minimalt. Ser fram emot en vecka med dagis för Olle och en vecka för socialt umgänge med tex Nathalie på onsdag , har inte bestämt så myckte mer. Helgen i göteborg har varit kanon, jag har sovit en del! Barnen har mått bra, Olle har åkt snow racer. Vi har ätti gott och njutit av mina föräldrars sällskap och en viss del av syskonen! Längtar redan till nästa gång vi är nere. Där dom bor, måste det vara Sveriges i särklass sämsta skottning på vintern...Dom gatorna i Torslada alltså...Under all kritik, då ska vi INTE klaga nåt på snöhållningen här, det ligger ju inte stötvis med isblock på gatorna iaf. Efter Göteborgs-resan så är Ronga Rövardotter Olles nya favorit, gott med Astrids filmer. Måste ringa BVC idag pga Idas matrutiner på nätterna. Hon äter mer än nånsin, och hon är verkligen hungrig! så jävla tröttsamt ,det blir inget sovit för nån! Hon vaknar på nätterna och tyvärr har vi fått en liten dam med en härlig stämma....Är det typiskt tjejigt, det där med att höja rösten??? Gnällfis är hon oxå nu. kanske tänder? vet inte, vill gärna skylla på nåt men just nu är det gnäll HELA dagen typ. Tycker inte det hjälpt med alvedon när jag gett heller, så kanske inte tänder? hon kanske har fått en sån gnällig personlighet? Härligt i så fall""" Datum och inbjudningar är skickade till alla, för Idas namnkalas. Känns gött att äntligen fått ut dom! Jag längtar som fan efter våren nu, herregud va jag längtar. En lättare vår kanske? Olle vill kolla på Ronja, han ska få sin vilja igenom, sen ska vi köra snow racer lite senare är min tanke och idé för dagen!!! Och grattis för bövelen till min kära Linda som fick sin lilla tös i helgen. Tji fick jag. Puss !! Ha en fin dag mina kära!!!

Tacka B !

Tack älskling för att du varit hemma 2 dagar med sjuka barn och förkyld sambo! Jag har fått vila och sova när jag velat medans B tagit tvätten , lagat mat och underhållit Olle på olika håll ute när Ida varit dålig och vi behövt vila!

Jag älskar min sambo mycket ! Han underlättar livet många gånger inte bara när vi är sjuka. Ofta känner jag mig otacksam och jag tar honom för given. Jag ska( är) härmed vara en gladare flickvän som är mer glad än tidigare i veckan. Förlåt om jag är svår och jobbig att leva med . Love you B Wäring . Vi har fått de finaste barnen oxå!!!

Fortfarande sjukt...!

Hemmavarande ännu. Fint väder så himla tråkigt att inte kunna ta en ordentlig promenad! Ont i halsen och seeeg !!! Björn gör rulltårta till kaffet . Gott!! Hoppas vi kan åka till Göteborg i helgen . Kram till er.

Sjukstuga

Hejsan hoppsan. Olle har varit sjuk sen i torsdags natt. Jag är dåligt förkyld, och inatt va det Ida´s tur. Hög feber, rosslig och hosta. Fy. Tur att hon är såpass stor nu så att hon KAN hosta. Tur att det finns medicin säger jag bara som underlättar liiite. Pappan är hemma idag, vilket underlättar betydligt. Jag kan vila, försöka bli kvitt mitt, för att kunna ta hand om sjuka barn restan av veckan. Olle är ju helt ok nu, men inget dagis imon. Är just nu på Leksaksaffären med pappa och gör slut på sina sparbösse-pengar. Tror han kommer hem med nåt från TOY STORY. Det är det nya! Men som sagt, det tar på en både psykiskt och fysiskt att inte få nån sömn när barnen är sjuka, de hostar så det spyr osv...den ena avlöser den andra. Inatt tror jag Ida sov kanske 30 min åt gången innan hon vakna och hostade och ville ha napp, mat, napp osv...Stackars liten! Jag borde lägga mig ner ett par minuter så det är vad jag ska göra. Bidde ett rekordkort inlägg, men då vet ni hur vi har det här. Sjukt över lag. Puss och kram.

Hej då GI , Hej ViktVäktarna

Ni ser rätt, jag ger upp denna diet. Gillar den ej. Kroppen strejkar mer eller mindre. Jag är sugen på konstiga saker, typ havregrynsgröt och banan. Lite vanlig lättyoughurt med havrefras. Bär och rotfrukter i ugn. Potatis med lax. Läste att eksem kan bero på för mkt intag av mjölkprodukter och / eller ägg. Har ju ätit mkt av detta ett tag nu. Men skit samma om det , för det är inte därför egentligen. Speciella dieter kanske inte är min grej. Har kört ViktVäktarna förut och det hjälper mig just. Man får käka mellanmål lite mer matiga sådana osv. Man får äta mycket. ;) Så imorse signa jag in mig på Online-grejen på nätet. Därmed basta! Förkyldningen sitter i hos 3 av 4 nu. Jag är täppt, snorig ont i bihålorna osv. Natten har varit lugn, stackars bebis som hostat lite lite grann men det har nog gjort ont i halsen, då hon grät när hon hostade. Olle har oxå hostat litegrann, attans ihärdig förkyldning som hållt i sig sen torsdagen. Inget dagis i veckan här. Igår va vi uppe hos kusinerna och lämnade presenten, hoppas hon gillade det! Åt lite tårta och god mat som blivit över. Tårta är ju alltid godast dagen efter! Önskar man kunde höra nåt från jobbet jag sökt. I vilket fall som helst så kommer jag stå på arbetsbytarbanken, då jag gärna vill komma till stenstorp så småningom. Det kommer lösa sig! Kallt kallt kallt. I lördags kväll var det 20 minusgrader här. Inte så värst. Nu typ 13 minus. BLÄ !!! Vill ha vår nu. Har inte så mkt att skriva idag känner jag. Sjuk och jävlig. Krya på oss.

6 är bättre än 4

god morgon! här sitter vi, jag och Ida. Igår kväll senarelades Idas sovning till klockan 20 istället för 19. Eller om den var ännu mer, kanske halv 9 förresten. Det gjorde en del, för idag vakna hon inte kl 4 som hon gjort hela veckan. Det känns gott. 6 är ok. Olle är sjuk...Det kom väldigt fort, på torsdagmorgon var han lite lite hostig och rosslig men inget så direkt. Sen hämtade jag Olle på dagis, på kvällen var det inget speciellt. Sen på natten sa det pang. Hög feber och luftrören pep. Det lät som pojken andades genom ett sugrör, stackars liten. Jag hatar när det sätter sig på andningen, blir orolig till tusen och ligger o lyssnar på ljuden....:( tur att vi hade medicin hemma. Natten till idag har varit lugn för alla. Olle har sovit ok, trots andningen som varit lite påverkad, men ibland låter det värre än vad det är. Så länge han sover, äter och leker så är det ingen fara. Får se hur det blir med kalas idag bara. Carros 18-års kalas som vi sett fram emot. Men det blir ju värre på kvällen, det vet ju alla. Och när man hetsar upp sig och springer runt blir det oxå värre, det märkte man ju igår kväll på han. Han vill ju gärna hoppa och studsa som vanligt, men det sätter ju sig direkt och blir värre med andningen. Vi får se. Ställde mig på vågen igen, ett halvkilo som vanligt. Har funkat sådär igen med motion i veckan....promenad typ helgen och torsdag. Det är inte varje dag precis. Fast veckan har varit lite mer social är klart. Väljer man att åka bort, som jag gjorde i tisdags när Olle var på dagis så får man oxå skylla sig själv. Men klart man väljer att träffa vänner istället för en timmes promenad, man måste ju inte ut. Jag tänker att jag kunde gå på em, när B kommit hem, men vi hinner verkligen inte det. Kvällarna går i ett här hos oss. Det är inte att tänka på att ge sig ut kl 21 för att gå en promenad, inte nu när vi är så trötta och sömnen med Ida har blivit fu***d up. Hoppas vi kan hålla henne vaken längre och längre kanske till 21, då sover hon ju till 6,30. Tänk att det är det livet kretsar kring när man har en liten. 2 liten har vi visserligen, men goa pojken sover gott hela natten. Otfast. Sömn sömn och ingen sömn. det är det livet handlar om. hi hi. Så känner man sig alltid extra gnällig och känslig om natten varit kass. Inatt var den bra så jag ska genast sluta klaga. Nästa helg blir det göteborg, ser mycket fram emot att få träffa lilla minsta goa fina Tilda. Tänk att snart är nästan alla mammor. Det känns inte konstigt att jag har 2 barn, men när jag tänker på att nästan alla vi är mammor med familj så kan jag bli lite sentimental. Vi har ju gått igenom mycket tillsammans, jag och mina barndomsvänner. Tur att vi har börjat umgås normalt igen, det kan gå flera år innan vi pratar. Det blev ett glapp pga nåt bråk här och där men jag antar att det blir så. VI började känna varann när vi var 6 år några stycken, sen kom andra i mellanstadiet och hakade på. Så typ hela livet har vi följts åt och det känns aldrig konstigt när vi ses. vi kan prata gamla minnen och vi kan prata om idag. VI är den vi är och den har vi nog varit hela livet. Jag är glad att dom finns. Och jag är glad för mina nya vänner. Utan nya hade jag ju inte klarat mig så bra i Skövde när jag flyttade hit. Det tog ett par år innan man lärde känna folk på jobbet, genom jobbet osv. Sen blev det ju så bra när Olle låg i magen och man gick på föräldragrupp , där har man ju fått vänner för livet! Nu vill Olle kolla Toy Story på datan och Ida skriker lite lätt, hej då!!!! Ha en bra lördag

Varför lägger jag mig inte?

Har precis varit ute 1 timme och lite till i det kalla men härliga vädret. Om en timme ska vi ge oss iväg och hämta Olle. Idag gick det bra till Dagis, inga problem. Igår va det värre. Då åkte vi till Ida och grabbarna i Stenstorp istället. Mest för att få lite sällskap, och göra en dålig dag till en bra dag. Det gick bra där, Olle har ju svårigheter att sova middag borta såklart utan vagnen....Han deckade i bilen hem, även Ida var trött och behövde sova en stund så vi åkte och hämtade Pappa på jobbet vid 16, det tog bara 20 min. Mycket smidigt. Inatt vakna Ida 4....La la la la la...jättepigg och jätteglad och jättepratig. Allt det som mamman inte var den tiden. Känns som man klagar mycket över förlorad sömn jämnt, och då känner jag mig dålig. Mitt andra jag tänker - men vad hade du tänkt dig egentligen? När jag inte har fått sömn av andra orsaker i livet, så har man ju tagit igen det vid annat tillfälle och på så sätt kunna komma igen om man säger så. Men nu finns det knappt tid för återhämtning. Jag känner inte att jag vill lägga mig och sova bort dagarna när olle är på dagis heller. Det är aldrig så att jag måste städa och tvätta eller handla eller nåt sånt, men jag prioriterar inte sömnen på dagen. Om det inte är helg och Björn kan ta barnen. Då kan jag sova. Men en sån här fin dag tex. Jag gick ju hellre en lång promenad än att lägga mig, då får jag ju skylla mig själv lite. Typ... Skit samma, snart är det lördag då kan jag sova middag! :) och kanske få sovmorgon, det brukar B bjuda på!!! Jag fyndade på tal om ingenting , en söt fin rosa/röd överall på Lindex till Ida när jag va i Tidaholm i tisdags, men det hade jag kanske redan skrivit? men jag skriver det igen att den är såååå mysig, i love it ! 99 kr, hade kostat 249. Nu är det ju svinkallt så det är nog rätt go att ha i vagnen. Jag och Olle har redan börjat pratat om Sommaren!! vi vill gärna åka till Emil och Astrid Lindgrens Värld. Detta året kommer han att uppskatta det ÄNNU mer. Skulle kunna tänka mig att bo en natt, men det är väl det enda vi kommer ha råd till i sommar... ;( man är inte miljonär när man går hemma. Och har en dyr lägenhet... Men det längtas till till sommaren iaf, jag vet att olle mer gillar sommaren än vintern, han gillar sådär att vara ute länge när det är så kallt. Ibland vill han aldrig gå in, men han vill knappt gå ut heller . Jag ska lägga in en beställning på diverse prylar från Apoteket. Fan man får ju aldrig tummen ur röva och går dit. Jag hinner inte. Förresten får ju Ida krupp när man går in i affärer, precis som Olle var. Undrar hur lång tid leveransen är? Nä nu hinner jag knappt inte lägga mig nåt ner, kanske kanske. Hej då!
RSS 2.0