Torsdag snart helg!

Torsdag- snart dax att hämta lilla pojken på Dagis! 3 dagar av 3 möjliga denna vecka det är inte dåligt det! Ida börjar bli lite smått trött här. Igår hade vi fint besök av Greta och hennes mamma! Vi kunde till och med äta utan att bli så värst störda! Soppa med efterätt, det ni!! Idag har vi handlat toapapper / hushållspapper och grejer till kvällens middag!! Blir fisk till de vuxna och korv till den lille om han vägrar fisken, vilket är högst troligt!!
Jag köpte även 2 Triss men som vanligt ingen vinst....;( bu!!!

Det va typ extrapris på Alladin askar eller varför inte en paradis? Det hade suttit fint...!! Det va jävligt svårt att motstå! Ser fram emot semle- dagen nästa vecka då är det premiär !!

Vi var även borta på BVC idag- fast inte för en koll på vågen- det stod Greta för, utan vi skulle som lovat lämna ett stödben till Greta och ebbas mamma där! Christina ska vi träffa bästa vecka- tänk då ska till och med pappa med oss dit! olle ska ha sin 2,5 årskontroll och ida sin 5- månaders. Jag skoj vägde henne idag hemma, då stod det 9 kg.... Kan det stämma? Shit. Biff à la Wäring ?

Tack för oss idag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0