Måndag

Tjoho. Natten va sådär. Ida åt som vanligt 2 ggr. Fan va det börjar bli jobbigt ! Olle vakna och ville ner i soffan.... Jätte ledsen och ville absolut inte sova i rummet. Ja ja. Klockan 6 va det upp och hoppa här för alla inblandade. Sandra skulle ju till skolan osv....;)

Idag har vi varit på Buslandet och skojat ordentligt!!! Vi både gick och åkte buss dit ! Det va nästan inga andra barn där det va skönt. Efter ett besök på toa sprang Olle ut och gapa "- jag har bajsaaaaaat ! "

Efter det tog vi en lång och halv- skön ( hård blåst) promenad hem. Barnen sov gott 2 timmar var och de va så pigga och glada när de vakna ! Vi har bakat mandelmassa bullar med mycket smör !!! Imon ska både mormor och morfar jobba lite men dom slutar tidigt, så mamma tror att vi ska gå i skogen lite på tu man hand mamma och barnen bara! Ida är för tillfället, sen i helgen lite grinig och mammig. Jag tycker mig skåda vita grejer bredvid de som redan sitter där! Man är inte van att " så här små" barn kan ha fler tänder, då Olle va typ 8,5 månad när han fick sin första tand.


Måndags- kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3180050/images/2012/pic_194666459.jpg" class="image">



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0