Trött....

För en timme sen va jag inte alls trött- nu ser jag i kors....
Orkar nog inte dra en roman precis, men det har både varit fullt upp här hemma och sen emellanåt har vi haft jättetråkigt och grälat med varann och rivits och idag bet han mig- Olle the man. Måndagar och Fredagar kan vara riktigt härliga om vi inte hittar på nåt för att skingra våra tankar.

Förra veckan va späckad!!! Tisdagen tillbringades med Nathalie och Greta i härliga vårsolen, det va verkligen varmt den dagen. Och skönt! vi gick typ 6 km i Igelstorp, runt landsbygden och samma helg hade de precis börjat köra skit ut på åkrarna så mm, doften gick inte att ta miste på.
På onsdagen så fick vi fixa lite ingredienser till baket, så jag och Ida gick ner mot stan, in på Willys och handlade mycket!!! Mycket goda saker...
Sen tog vi även Systemet då vi faktiskt va lite busiga i lördags på namngivningen och bjöd på bubbel och vin. Det va ju inte igår man drack alkohol! det va gött. Kanske tar ett glas kallt vitt vin även till helgen, vem vet?

Torsdagen bakades det för fullt, mest cup cakes- oh my god in heaven va äckligt goda de va då!! speciellt när glasyren kom på innan serveringen . nam nam. Gjorde chokladbollar med rosa strössel. Och en sjukt god sockerkaka med äpple, kanel och smör som varit stekt och kandelisrade innan. ännu mer gotta! härligt värre!!!

Helgen kom och gick. Mycket folk som hade jättefina presenter med sig! hoppas de hade trevligt. det hade vi!!!
Det kändes gott att ha alla nära och samlade på det sättet, inte ofta som både släkterna kan ses. Olle hade inte sovit middag, röjde gärnet, fick 2 st påskägg med olika saker i, åt ingen tårta( inte tycka om...)
Han fick vara med och öppna presenterna. Dagarna efter så undrade Olle när han skulle fylla år och få julklappar....godingen!!!
På sommaren får man då förklara och då säger han bara att ja det gör jag ju.
Först fyller pappa i maj, sen mamma i juli sen du i augusti! minsann. 3 år i augusti och man minns det som igår...
Ida är snart 7 månader, vart tar tiden vägen??
Hon sitter själv nu om man är med och passar lite lite. Jättehärlig tjej men väldigt bestämd....


Denna veckan har varit lugnare tempo, i vårat egna tempo utan måsten eller några ärenden.
Måndagen spenderades i Stenstorp hos kompisarna. Vi fick komma trots att mamman hade haft stora migränen på natten/ småtimmarna.
Igår , tisdag, ja vad gjorde vi då. Jo, gick långpromenad till Babyproffsen för att kolla på ny bilstol till Ida när det väl nalkas till detta. Vi väntar la någon månad till kan jag tro, men sen är det kört. Då är det slut på bära runt på tungt babyskydd.
Vi kör på samma som Olle har, vi har varit så nöjda med den så det är dumt att byta koncept.
Imon är sista dagen på Backsippans förskola....Med vemod slutar vi där, fast idag tänkte jag att herregud va skönt att slippa ta den där jävla bilen dit och hem, det är såna hemskt tråkiga resor, allt blir så hoppigt. I och ut ur bilen med bilstolar, vaknar Ida, sover Ida...
Nu sen from nästa vecka är det vagnen med lillan, ståbrädan med Olle, går en kvart innan utsatt tid för att vara på den säkra sidan ( annars tar det nog 8 min om man går fort). Efter kl 9  så kan jag och Ida fortsätta gå om vi vill, så har vi klarat morgonpromenaden samma tid som den brukar börja.....typ....
åh va skönt. Men skit samma för nu är det slut på bilresorna iaf. Glass till dagis imon att bjuda barnen på, hoppas han är lite gladare imon....!!! Han har varit otroligt trött denna veckan Olle. 
 
Efter imon börjar helgen. Helg på Fredag åtminstone, B kanske får jobb lör-sön. Måndag ska gammelfarmor flytta, då får vi hjälpa till!!!

puss och god natt nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0